ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 
gallis

Για εσάς που επιθυμείτε οι διακοπές σας να είναι κάτι περισσότερο από ήλιος και θάλασσα, για εσάς που αναζητάτε έντονες συγκινήσεις και για εσάς που θα θέλατε να ανακαλύψετε την αθέατη πλευρά της Μήλου με τις τόσες κρυφές χάρες, οργανώνουμε μια σειρά από δραστηριότητες όπως πεζοπορία, καταδύσεις, ιππασία αλλά και μασάζ. Η έμπειρη ομάδα συνεργατών του Villa Gallis θα δημιουργήσει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο ακριβώς στις δικιές σας επιθυμίες. Η περιπέτεια ξεκινάει!

 
Εξερευνήστε τη Μήλο και ζήστε από κοντά τις εκπληκτικές διαδρομές του νησιού μας με το Miloterranean Geo Experiences, που απευθύνεται στον επισκέπτη της Μήλου και της Κιμώλου ο οποίος επιθυμεί να έρθει σε επαφή με την πολυδιάστατη ομορφιά και τη σπάνια προέλευση του μηλέικου τοπίου. Λεπτομερώς χαρτογραφημένες διαδρομές και επιμελημένα κείμενα ξενάγησης αποκαλύπτουν στον περιηγητή τη μοναδική γεωλογία, το πλούσιο μεταλλευτικό παρελθόν και παρόν και το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον, αναδεικνύοντας μια ως τώρα «κρυφή» Μήλο. Γεωλόγοι, μεταλλειολόγοι, δασολόγοι, χαρτογράφοι και ιστορικοί ένωσαν όχι μόνο τις γνώσεις αλλά και τις εμπειρίες τους προκειμένου να σας ξεναγήσουν σε πρωτόγνωρες πτυχές αυτού του Κυκλαδίτικου τοπίου.
katadiseis Όσο όμορφες είναι οι παραλίες της Μήλου, τόσο όμορφος είναι και ο βυθός τους. Μπορούμε να διοργανώσουμε για εσάς ημέρες κατάδυσης. Εξερευνήστε τον βυθό της Μήλου και χαρείτε μοναδικές στιγμές που θα σας χαρίσουν οι καταδύσεις με τους έμπειρους συνεργάτες μας.
ipasia-milos Στo Villa Gallis θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να μυηθείτε στα μυστικά της ιππασίας. Διοργανώνουμε εκδρομές στη φύση με άλογα, που μπορούν να συμμετάσχουν αρχάριοι και παιδιά. Απολαύστε την ιππασία στη Μήλο σε διαδρομή που εσείς θα επιλέξετε με τη συνοδεία έμπειρου εκπαιδευτή.
massage-milos-greece Στα δωμάτια του Villa Gallis μπορείτε να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό Massage από τους άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες μας. Απολαύστε τις διακοπές σας, κάνοντας δώρο στον εαυτό σας και σε αυτούς που αγαπάτε Massage με όλες τις νέες τεχνικές που αφορούν το θεραπευτικό, αθλητικό και χαλαρωτικό μασάζ.